欢迎来到英语学科网

2016年托业英语考试语法词语模拟考试(8)

来源:www.evqjtq.com 2025-08-06

1.There has been a lot of _______ prejudice in American .

A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

美国一直都有种族偏见。

答案 : racial

2.He is an incurable idealist; it's unlike to help him come down to earth and be more _______.

A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

他是个无可救药的理想主义者;非常难将他拉回现实、让他更实质点。

答案 : realistic

3. The relations between my mother and brother were getting worse as my brother grew older and more ______ .

A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

伴随哥哥年龄渐长也更不听话,他与妈妈的关系变得更糟。

答案 : rebellious

4. Ecological vehicles are made of materials that can be easily _______ once they are dumped.

A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

环保车用的材料使它们在被遗弃后还可以随便地收购用。

答案 : recycled

5.Tom goes to that pub every night to have a bottle of beer. He is a _______ customer.

A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

Tom每晚都去那家夜店喝瓶啤酒。他是常客。

答案 : regular

6.To keep health, we have to keep _______ hours.

A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

为了维持健康,大家需要生活有规律。

答案 : regular

7.Friends might not be always trust-worthy, but dogs are; they have long been regarded as the most _______ company of human beings.

A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

或许朋友不是常常值得信任的,但狗可以信任;牠们长久以来就被视为人类

最可信的伙伴。

答案 : reliable

8.Christmas is not just a _______ holiday now. People other than Christians also celebrate it.

A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

圣诞目前不止是个宗教节日,非基督徒也庆祝它。

答案 : religious

9.Although he is in financial difficulties, he is _______ to accept my offer of the loan of twenty thousand dollars.

A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

虽然他经济有困难,他还是不想同意我借给他的两万块。

答案 : reluctant

10.After the mutiny, the captain of the merchant ship was left behind in some _______ island in the Pacific Ocean.

A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

发生叛变事件后,商船的船长被遗弃在太平洋上的某偏远荒岛。

答案 : remote

11.The factory must be torn down because it is not allowed in _______ area.

A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

这工厂需要拆除,由于在住宅区禁设工厂。

答案 : residential

12.The cowboy looked ________ in that strange-looking hat.

A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

那位牛仟戴着怪模怪样的帽子,看着非常可笑。

答案 : ridiculous

13. It's too ______ to do the bungee jumping from the cliff.

A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

从悬崖上做高空弹跳太冒险了。

答案 : risky

14.Don't believe him. What he said just now was _______.

A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

不要相信他。他刚刚说的都是废话。

答案 : rubbish

15. Both the Bible and the Koran are regarded as ________ books.

A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

「圣经」与 「可兰经」都被视为圣书。

答案 : sacred

16. The teacher was not ________ with my history report. She asked me to rewrite it.

A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

老师对我的历史报告并不认可。她需要我重写。

答案 : satisfied

17. Tom loves his English teacher but dare not tell her the truth. He is a ________ admirer of her.

A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

Tom非常爱他的英文老师,但不敢告诉她他是她的暗恋者。

答案 : secret

18.Tim doesn't like to eat beef, so his wife _______ makes steak.

A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

Tjm不喜欢吃牛肉,所以他老婆极少煮牛排。

答案 : seldom

19. The need for reform was ________ . No wonder a large number of people came up with their opinions.

A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

改革的需如果不证自明的。难怪大部分的人都提出他们的建议。

答案 : self-evident

20. Mr. White always wears sunglasses because his eyes are ________ to light.

A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

White先生一直戴着太阳眼镜,由于他的双眼对光敏锐。

答案 : sensitive

更多精彩内容 新东方网英语频道

全国新东方英语课程搜索

(实习编辑:高奕飞)



  • 上一篇:
  • 下一篇:

托业英语相关

11

26

高考考试英语作文万能句子:英语作文万能句子(

最新高中英语作文点击查询 高中一年级范本 高中二年级范本 高中三年级范本 万能模板 高中词语表 高中英语语法 阅读100篇 英语听力情景 1、段首句 1. 关于……大家有不一样的看法。一些人觉得……There

11

26

高考考试英语作文万能句子 如此的英语作文绝对

最新高中英语作文点击查询 高中一年级范本 高中二年级范本 高中三年级范本 万能模板 高中词语表 高中英语语法 阅读100篇 英语听力情景 1、As far as ...is concerned 就……而言2、It goes without

11

26

相互认识英语对话

于芸芸众生、茫茫人海中可以走到一块,彼此相互认识,相互知道相互走近,实在是缘份。下面记者为大伙收拾的相互认识英语对话,期望对大伙有用! 相互认识英语对话 A:Hello!You must be Anna. B:Yeah. Nice to m

11

26

英语每天一句:孩子伤心地抽泣着

The child sobbed sadly.孩子伤心地抽泣着。sob表示小声地啜泣,表示的还有weep,cry,weep一般是悲哀地哭泣,像韩剧里面的女主角一般都会默默地weep,cry就比较夸张一点,嚎啕大哭就用cry,sob一般都不会

11

26

英语口语:32个地道英式平时表达

1、“Can I get a…”英国人吐槽:当某些人想要什么东西时,我常常听到他们说:“Can I get a…”这让我大为恼火。这里又不是纽约,又不是90年代,你以为你是在Central Perk里演《老友记》啊,真是的!英式表达:Ple

11

26

托福听力对话主旨题方法

对于托福听力来讲,要从时间那样长,内容那样多,而且语速较快的听力过程中找到文章的主旨,那是相当困难的。下面记者为大伙带来了托福听力对话主旨题方法及有关内容,供大伙参考。

11

25

英语每天一句:咱们点上蜡烛看电视吧

Let's watch TV with a candle on.咱们点上蜡烛看电视吧。本句译为“咱们点上蜡烛看电视吧。

11

25

英语每天一句:他做事都漫无目的

He does everything without aim.他做事都漫无目的。本句译为“他做事都漫无目的。

11

25

112句容易见到场所下的感谢英语表达(2)

圣诞表达感谢对于很多家庭而言,圣诞是一年中很特殊的时刻,这是个朋友和家人可以相聚,一同庆祝的时刻。也是个团结相聚,彼此祝福的时刻。

11

25

实用口语:怎么样地道地跟老外聊“春季”?

新春已至,中国南北方景色差别还蛮大的。南方的诸位可能已经在赏析“乱花渐欲迷人眼,浅草才能没马蹄”了,北方大概是“白雪却嫌春色晚,故穿庭树作飞花。